уторак, 26. јул 2011.

'Modelina', raj za dušu!

Već par godina štekam materijal za čestitke i korisne alatke za papir. Tragajući za nekim osnovnim materijalom kao što je pregovani papir ili bušači, stekla sam utisak da se u Beogradu ne može naći ništa specijalno za ovu vrstu hobija. Zapravo, ima zanimljivih radnji - 'Destefiko' na Bežanijskoj kosi zaista ima odličnih stvarčica, ali ne mnogo toga po mom ukusu. 'Kontal' u Kumodraškoj nudi ponešto iz hobi programa, knjižara 'Raško' takodje... Pa, šta bih drugo nego da kombinujem - u knjižari  pronadjem ukrasne papire kakve želim, u drugoj hamer papir, trake obično u Garden centru, šljokice i slično u krojačkim radnjama ili pozamanterijama, a iz jutarnje nabavke se vratim sa šarenim salvetama. Sve to i mnogo više, a na jednom mestu moglo se do skoro naći samo u mojoj mašti. A onda je mašta postala stvarnost! :) Svratila sam u radnju pored koje sam dosta puta prolazila, ali eto - tek nedavno sam ušla u nju. To je 'Modelina' u Hilandarskoj ulici. S obzirom da sam još uvek pod uticajem lepote koju sam tamo videla i doživela, nemam reči kojom bih vam to opisala! Najbolje da virnete na sajt i uverite se i sami! Izdvojila bih raznovrstan pribor za Scrapbooking, a svakog dana osim ponedeljkom, održavaju se kreativne radionice u pravom smislu tih reči! Uživajte u razgledanju (a možda i kupovini :)) Toliko od mene za sada. Pozdrav!







3 коментара:

  1. Oooo me veseli, da si odkrila trgovino za ustvarjanje. Videti je prav imenitna :).

    Si me spraševala kje pri nas kupujem pripomočke za ustvarjanje ..... nekaj v Lj. imamo kar nekaj trgovin, veliko naročim v tujini.
    Pošlji mi na moj mail, ki je objavljen na mojem blogu, svoj naslov :). Lp

    ОдговориИзбриши
  2. Ajme ovo je stvarno raj! Prekrasni papiri, tkanine, pozamanterija, alati,..sve imaju! Sigurna sam da puno vremena provodiš šetajući ovim dučanom :)

    ОдговориИзбриши
  3. tamo sam kupovala pozamanteriju a nije mi palo na pamet da imaju materijala i za ovaj hobi!!!Hvala!

    ОдговориИзбриши

NAPISITE SVOJ KOMENTAR