понедељак, 5. новембар 2012.

Limenke + Reciklaža = Umetnost


Pitate se kakva je ovo računica?
Malo je stvari na ovom svetu koje ne mogu na neki način biti reciklirane. Nekima se može vratiti prvobitna funkcija, a neke će biti iskorišćene kao materijal za nešto sasvim drugačije. U svakom slučaju, APSOLUTNO SVE možete iskoristiti u umetničke svrhe tj. da napravite neki dekorativni predmet!
Limenka je predmet koji po svom sastavu može u potpunosti biti reciklirana u proizvodnji novih limenki. Međutim, svaki delić limenke može biti iskorišćen i na potpuno nov način, u cilju jedinstvene i neponovljive dekoracije vašeg doma!
Predstavljam vam sajt Recycling Cans Art ! Ljubitelji originalnih, neobičnih dekorativnih predmeta, eto nešto i za vas!  Uprkos nazivu koji vas možda asocira na neku zapadnoevropsku ili američku firmu, zapravo je reč o umešnom i domišljatom čoveku sa naših prostora - iz Srbije. Kako slike govore više od reči, pustiću vas da se sami uverite u lepotu ovog novog, neobičnog i prilično zahtevnog oblika umetnosti. Skoknite na Recycling Cans Art i pogledajte o čemu se radi! Evo tek par sličica, da zagolicaju maštu! 



7 коментара:

NAPISITE SVOJ KOMENTAR