среда, 7. децембар 2011.

Sanke kao deo novogodišnje dekoracije

Ako vam ponestaje ideja za zimsko-novogodišnju dekoraciju prostora, ili biste hteli da napravite nešto malo drugačije, evo predloga- napravite sanke. Bice vam potreban malo čvršći karton, skalpel, alu-folija i lepak. Ove sanke pravljene su za dekoraciju jednog hola, pa su trebale da budu u prirodnoj veličini. Zbog toga su pravljene od najdebljeg kartona koji se mogao naći, da bi 'letvice' imale svoju širinu. Za manje sanke može vam poslužiti i običan karton. 



Najpre na kartonu nacrtajte sve delove sanki, najbolje bi bilo da se poslužite lenjirom i uverite se da su vam svi delovi jednakih dimenzija. Ovo je posebno važno ako pravite velike sanke kao što su ove naše.  Nakon što ste na kartonu nacrtali elemente i isekli ih skalpelom, obložite svaki deo alu-folijom.


 Sada je samo preostalo da lepo rasporedite sve delove i zalepite ih malo jačim lepkom.


 I to bi bilo sve! Same po sebi izgledaju odlično što se iz priloženog ne može videti jer prvobitna ideja nije bila da završe na blogu, pa slikanju nije posvećena pažnja. Da ne zaboravim- ako se odlučite da pravite velike sanke, postarajte se da nikome ne padne na pamet da ih 'isproba'! Ove su čak i to preživele, doduše uz reanimaciju! :)

9 коментара:

  1. Vec ih vidim kao preslatki detalj u mini verziji. Odlican rad!

    ОдговориИзбриши
  2. haha,mogu samo zamisliti klinca koji je hteo da ih isproba:))Mislim da cu napraviti jedne ali malene,kao ukras za jelku.

    ОдговориИзбриши
  3. bravo za ideju. Sve je spremno...jedino ON luta i ne nalazi lako adresu... ali ja verujem u cida... pozdrav....

    ОдговориИзбриши
  4. Super ideja! I ja ću obavezno jedne mini smjestiti ispod mog bora ove godine...

    ОдговориИзбриши
  5. ove sanjke su me oduševile a ja se pitam gdje sam do sad bila da sam tek sada otkrila ovaj blog. lijepi pozdrav! pratim!!!

    ОдговориИзбриши

NAPISITE SVOJ KOMENTAR