недеља, 11. децембар 2011.

Poštar ili Deda Mraz?

         Da li vam se nekada desilo da vas iznanađenje iznenadi? Meni se upravo to juče desilo. Bio je kalendarski kraj leta kada sam počela da pratim blog 'vredne ruke' naše kreativne Pipi :). Pošto sam bila njen stoti pratilac, Pipi krajem oktobra reši da mi pošalje poklon iznenađenje! Ja srećna, kao dete, Pipi iščekuje da vidi moju reakciju na svoju novu kreaciju... Ali... Poštara nema... Znam da nisam jedina koja se u ovim našim krajevima susrela sa problemom pošte koja kasni, ali posle nekog vremena, priznajem počela sam da sumnjam da će uopšte stići. A onda, nakon mesec i po dana- juče nađem svoju poštu zakačenu za ulazna vrata! U međuvremenu, Pipi i ja smo više puta nagađale šta se dešava sa tom poštom, i prilično smo sigurne da je bilo ovako- poštar je lutao pokušavajući da pronađe moju adresu, što nije bilo ni malo lako, s obzirom da su ovde kod mene brojevi na zgradama prilično zamršeni. U svom tom lutanju, morao je čovek svratiti u neko kafanče da se odmori, a onda... Kada je napokon došao sebi, video je da se Nova godina dosta približila, pa nije bio siguran da li je sada taj paket u njegovoj nadležnosti, ili možda Deda Mraz treba da ga isporuči? Šta se na kraju desilo i ko je paket isporučio ne zna se... I zato ću da se zahvalim samo Pipi, koja je ovu sliku naslikala i poslala je meni! Hvala Pipi!


           Ako već niste, posetite njen blog na kom ćete videti brdo kreativnih stvarčica - slika, venčića, raznih ukrasa i aranžmana i još dosta toga! Slika koju sam dobila rađena je (za mene novom) pastel tehnikom. izgleda jako lepo, pogotovo sada kad sam je 'obukla' u ovaj ram, mada mi se cini da će ram u narednom periodu biti prefarban kako bi sve bilo još lepše uklopljeno. Puno pozdrava za Pipi i sve vas koji ovo čitate!
         

5 коментара:

  1. Hvala ti draga i srecna sam sto imas i gotov ram vec.. a o boji ces sam odluciti jos u odvisnosti i od tvog namestaja i sva uskladjivanja, ali sam srecna da se dobro zavrsilo.
    Ionako je moj muz juce jos izneo zakljucak da se slike ne salju postom..bla..bla.. pa mozes zamsiliti...ali ja sam ipak pobednik vekovaaaaaaaa..hahhahahah Puno toplih pozdrava i lepih i ugodnih trenutaka u tvom divnom domu uz prelepu sliku..hehheh da se malo pohvalim i sama.. ;)

    ОдговориИзбриши
  2. Prelijepa je slika, sada sam na brzinu škicnula na Pipin blog i oduševila se bojama na slikama, na njenom blogu je pravo proljeće! :)
    A što se tiče pošte, mene je poštar nedavno iznenadio tako da je uspio knjigu s tvrdim koricama presavinuti (čitaj prelomio i uništio) i nagurati u sandučić. Jel možeš vjerovati to! Pa koliko se morao hrvati s njom da to uspije, lud čovjek!

    ОдговориИзбриши
  3. Preslatka slika i divan polon:).
    I ja sam se skoro iznenadila kada sam malu memory karticu (2x2cm) naručenu iz Amerike dobila u kutiji pola metra sa pola metra :). Kada sam je otvorila čitava je bila ispunjena vazdušnim jastucima... cirkus! Tako to rade Ameri :)

    ОдговориИзбриши

NAPISITE SVOJ KOMENTAR